Onze MissieEigenlijk is de vraag wat mijn missie is, de simpelste die er is.
Zoals met mij elke ouder in Nederland wil ik mijn kinderen een betere toekomst geven.

Nu begrijp ik nooit hoe veel mensen dit ook zeggen maar dan geen rekening houden met het milieu. Zij denken dan meer aan geld en andere materiële zaken. Maar hoe zullen onze kinderen het hebben in een zieke wereld, met al maar stijgende zee niveaus, extreme stormen en een slechte luchtkwaliteit. Maar voor die mensen die alleen aan het financiële denken vraag ik dan ook of zij weten wat dit allemaal moet gaan kosten in de toekomst.

De opwarming van de aarde is de grootste bedreiging voor mens en dier van aller tijden. Veruit de meeste mensen wonen direct aan het water, wanneer dit stijgt zijn de gevolgen niet te overzien.

Ons energie verbruik is enorm, en 10% daarvan komt nog steeds van kolen. De vuilste brandstof die er is. 38% uit aardolie wat ook heel vuil is. Aardgas, dat nog relatief schoon is gebruiken we 45%, en zonne-energie uit panelen nog geen 1%.

Zonne energie heeft de toekomst. Dagelijks schijnt de zon een meervoud van alle energie die wij verbruiken op de aarde.

Zonnepanelen zijn een dure investering, en tevens voor een langere periode. U verdient uw investering pas na 7 of 10 jaar terug. Veel mensen kunnen dit ook niet missen. Een andere manier is een lening aan gaan. Maar dit wil ook niet iedereen.

Onze visie is dat dit goedkoper kan door het op een grote schaal te financieren en te plaatsen. Hierdoor kunnen wij het goedkoop verhuren. Het liefst zien wij op ieder dak zonnepanelen liggen. Een gemiddeld gezin verbruikt meer dan 1 ton aan CO2 per jaar aan elektra alleen. Een gemiddeld zonnepaneel van 250Wp staat gelijk aan 3 bomen die een jaar lang CO2 opnemen.

Ons doel is om dit voor iedereen beschikbaar te maken. En als er dan ook nog 15% van de elektriciteit rekening af kan is dat nog mooier. Maar om elk risico voor de klant uit te bannen doen we dit ook niet voor een vast bedrag per maand verhuren. Wij verhuren de zonnepanelen voor een klein bedrag per opgewekte KWh. Lage opbrengst, storingen, financiering en elk ander risico ligt bij ons, de opbrengsten liggen bij u en het milieu.

Wij zijn al 4 jaar actief met het normale verkoop van zonnepanelen, nu willen wij van koers wijzigen en hele systemen gaan verhuren. We willen ons eerste project van 5.000 panelen in het eerste kwartaal van 2016 afronden. Dit staat gelijk aan 15.000 bomen, en een CO2 besparing van 500 ton CO2 per jaar.