Referenties


Susteren.

Wanneer  ik vorig jaar naar zonnepanelen op zoek ging, kwam ik door toeval op de website van "goedkoopste-zonneenergie" terecht. Vanaf het eerste contact met de eigenaar van dit bedrijf was ik helemaal tevreden.

Alles verliep soepel. Hij kwam vanuit Den Haag naar Limburg om mijn dak op te meten en een offerte te maken. Hij wist nog niet of ik het ging bestellen of niet. Nadat mijn vrouw en ik er goed over nagedacht hadden, plaatsten wij de bestelling.

Van af deze moment liep alles "op rolletjes".
Vanaf augustus 2012 ben ik trotse eigenaar van een zonnepaneel installatie. Op internet kan ik zien wat mijn installatie oplevert.

Ik wens mr. Gunther  Mohr nog heel veel succes met zijn bedrijf.

 

Naaldwijk:

Nadat alles was afgerond in ons nieuwe huis, hadden we nog een deel van ons bouwdepot over. De vraag is wat ga je er mee doen?

1.Terug storten in je hypotheek, wat 35 euro per maand op leverde.
2. Zonnepanelen die je energie rekening drastisch omlaag brengt

Na een goed gesprek en goede voorlichting, waren we al snel overtuigd van zonne-energie.  Nadat we diverse offertes hadden laten opmaken bleek dat  www.goedkoopste-zonneenergie.nl inderdaad de goedkoopste was.

Na een zeer vlotte en vakkundige installatie liggen er nu 15 zonnepanelen op ons dak. Het is geweldig om te zien dat er zoveel energie uit de zon kan worden gehaald en het is nog mooier om te zien dat je energiemeter ineens stil staat en dat je zelf energie opwekt.

En ja je doet het voor het milieu, maar het is toch ook wel heel fijn voor je eigen portemonnee.
Ons systeem levert een gemiddelde besparing op van  600 Euro per jaar en je hoeft er niets voor te doen.

Veenendaal:

Wij willen zoveel mogelijk energie zelf opwekken, maar de ligging van ons dak (op het oosten, 's ochtends schaduw van de buren) is niet optimaal. Wim adviseerde ons een SolarEdge systeem van 5.760 Wp, dat 3.900 kWh per jaar zou moeten opbrengen.

Wij zijn erg tevreden over dit advies, de aankoopbegeleiding, de plaatsing en de service. Wim was steeds erg attent en behulpzaam. Met de overzichtelijke software van de fabrikant kan je zelf goed volgen hoe de productie verloopt, zelfs per afzonderlijk paneel.

Na ruim een half jaar lopen wij nu dik 35% voor op schema en koersen we af op 5.000 kWh!